Over ons

Santhé Bewindvoering wordt vertegenwoordigd door bewindvoerder Sandra Truijens.

“Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Persoonlijke omstandigheden zijn hier vaak de reden voor. Daarnaast zijn de regels van uitkeringsinstanties en overheidsinstellingen erg ingewikkeld en weten mensen niet wat ze moeten doen of waar ze kunnen aankloppen en waar ze recht op hebben. Hierdoor ontstaan problematische schuldensituaties, waar alleen professionele hulp nog bij kan helpen. Door mijn werkervaring, vrijwilligerswerk en opleiding te combineren kan ik deze professionele hulp bieden.”

“Ik heb werkervaring in de financiële administratie, in de zakelijke en sociale sector en ervaring met de doelgroep in de sociale werkvoorziening en zorginstelling. Daarnaast heb ik enige jaren ervaring in de schulddienstverlening en thuisadministratie door vrijwilligerswerk. Naast een SPD diploma heb ik onder andere ook een Post-HBO diploma Civiele Bewindvoerder en een Post HBO Coachingsdiploma. Dit samen met mijn analytische vermogen, ervaring met financiële analyse, integriteit en duidelijkheid, maakt het vak als Beschermingsbewindvoerder een logische keuze.”

“Het werken met en voor mensen is tijdens mijn loopbaan altijd een belangrijke drijfveer geweest. Persoonlijke benadering is essentieel en het belang van de cliënt staat voorop.”